How to Make Any-night-of-the-week Pizza à la pâte de pommes de Terre

Hey everyone, I hope you're having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Easiest Way to Make Super Quick Homemade Pizza à la pâte de pommes de Terre. One of my favorites food recipes. This time, I will make it a bit tasty. This will be really delicious.
Let us face it, cooking isn't a high priority at the lifestyles of every person, woman, or child on the planet. In actuality, much too people have forced learning to cook important within their own lives. This means that people frequently rely on convenience foods and boxed blends instead of just taking your time and effort to prepare healthy food to our families and our own personal enjoyment.
Nutritious cooking can be difficult because most folks do not desire to spend some time planning and preparing meals our families refuse to eat. At precisely the same time, we need our families to be healthy so we are feeling compelled to understand new and improved ways of cooking well balanced meals to our family to love (and regrettably in a few circumstances scorn).
Lettuce wraps. All these mike delightfully flavorful lunch snacks along with the filling can be prepared beforehand, which leaves just reheating the filling and wrap when you're ready to eat. This is just a enjoyable lunch to talk with your kids and it educates them that lettuce is a whole lot more versatile than people often give it credit for being. Many individuals choose to go with some teriyaki inspired filling; my children likes taco motivated fillings because of our lettuce rolls. You're absolutely free to come up with a favorite filling of one's personal.
Many things affect the quality of taste from Pizza à la pâte de pommes de Terre, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pizza à la pâte de pommes de Terre delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Pizza à la pâte de pommes de Terre is 1 personne. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
To get started with this particular recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook Pizza à la pâte de pommes de Terre using 14 ingredients and 4 steps. Here is how you can achieve that.
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Pizza à la pâte de pommes de Terre:
- 1 à 2 pommes de terre (selon la taille)
- 2 cuillères à soupe parmesan râpé
- Sauce tomate en tube (2 cuillères à soupe)
- Origan frais ou en poudre
- 1 brin de Romarin
- Basilic frais (optionnel décoration)
- 5 tomates cerise
- 2 mini poivrons colorés
- 1 mini concombre
- 10 billes de Mozzarella
- Quelques pignons de Pin
- 1 œuf
- 2 tranches de Jambon cru
- Huile d'Olive
Steps to make to make Pizza à la pâte de pommes de Terre
- Lavez bien les pommes de terre et bien les sécher. Coupez-les en tranches assez fines sans les éplucher à l'aide d'une Mandoline. Dans une poêle avec un peu d'huile, déposez vos tranches de pommes de terre légèrement superposées en partant des bords extérieurs de la poêle pour former un cercle. Saupoudrez le tout de parmesan râpé et faites cuire à couvert pendant 5 minutes. Mettez le feu assez fort pour que les pommes de terre dorent et se tiennent bien sans les faire brûler.
- Pendant ce temps, préparez les autres légumes, les couper en fines rondelles. Pour les tomates coupez-les en deux. Baissez le feu et ajoutez la sauce tomate (en l'étalant bien sur toutes les tranches de pommes de terre). Déposez tous vos légumes sur toute la surface et saupoudrez d'Origan. Ajoutez les billes de Mozzarella au centre afin de former un petit cercle (emplacement pour l'œuf). Couvrez à nouveau votre poêle et laissez cuire environ 5 minutes à feu doux.
- Cassez un œuf au centre de la Mozzarella, parsemez à nouveau d'Origan, ajoutez quelques pignons de Pin et déposez un brin de Romarin. Couvrez à nouveau votre poêle et laissez cuire environ 5 à 7 minutes à feu doux. L'idéal c'est que le jaune de l'œuf soit légèrement coulant.
- Lorsque c'est cuit, ajoutez sur le dessus les tranches de Jambon cru coupées en deux et des feuilles de Basilic. Retirez votre Pizza délicatement de la poêle en la faisant glisser sur une assiette. Attention manipulation assez difficile...Pour un peu de fraicheur, n'hésitez pas à accompagner cette Pizza surprenante d'une salade verte. Pour ma part j'ai préparé une salade croquante avec le reste des légumes et du Basilic. Bonne dégustation !
While this is in no way the end all be guide to cooking fast and simple lunches it is great food for thought. The hope is that will get your creative juices flowing so that you may prepare wonderful lunches for the family without the need to accomplish too much heavy cooking in the approach.
So that's going to wrap this up for this exceptional food Steps to Prepare Perfect Pizza à la pâte de pommes de Terre. Thanks so much for your time. I am sure that you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!